2018-08-09 10:22:51• hírek • Bede Emőke

Rohamtempóban épül a KFC gyorsétterme

A gyorséttermek létjogosultsága igencsak megosztja az embereket, annyi azonban bizonyos, hogy sokan örülnének, ha nem kellene a szomszédos nagyvárosokig utazniuk, ha egy menüre vágynak.

Nos, jó hírünk van ezen személyek számára. Míg áprilisban még csak feltételes módban írhattunk a gyorsétterem szatmári jelenlétéről, augusztusban már arról számolhatunk be, hogy a Kentucky Fried Chicken DriveThru típusú gyorsétterme gombamód emelkedik ki a földből. A jó ütemben haladó munkálatoknak köszönhetően már akár ez év novemberében megnyithatja kapuit a vásárlók előtt a szatmári KFC.
 

A gyorséttermi lánc első szatmári pontját a Károlyi útra építi, pontosabban szólva a Praktiker barkácsáruház mellett kapott helyet. A 330 négyzetméteres étterem a DriveThru megoldást fogja alkalmazni, azaz anélkül lehet megvásárolni a kívánt termékeket, hogy az autóból ki kellene szállnia a vendégnek. Mindemellé egy 18 férőhelyes parkolót és egy modern bútorokkal felszerelt kinti teraszt is tervez a cég.
 

A KFC egyébként a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca. A világon jelenleg több mint 16 000 KFC étterem található. Az éttermek fő profilját a csirkehús felhasználásával készült ételek képezik, amelyeket évtizedek óta azonos recept alapján készítenek. Szerte a világon évi több mint egymilliárd csirkéből készült terméket fogyasztanak a vásárlók a KFC éttermeiben.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: